Recunoastere faciala

Sisteme biometrice

Sisteme biometrice de recunoastere faciala Smilart

Soluțiile FRT (Tehnologia Recunoasterii Faciale) dezvoltate de compania Smilart reprezinta cele mai inovative si mai sigure sisteme biometrice. De la securitate si control acces la securizarea serviciilor, a datelor si managementul forței de muncă, sunteti la un click distanta de aplicațiile care vor raspunde cautarilor dvs.
ServicesSistemele produse si oferite de Philro Industrial alaturi de producătorul Smilart, numărul unu în lume pentru tehnologia de recunoaștere facială., combină performanța componentelor hardware cu eficacitatea software a algoritmilor specializati pentru indentificare biometrică.

  • SISTEME BIOMETRICE – POSIBILITĂTI DE UTILIZARE
  • DESPRE PROGRAMELE DE RECUNOASTERE FACIALA

Aplicatiile de identificare biometrică permit controlarea accesului securizat în zonele ”sensibile”, considerate cu risc sau acces restrictionat. În general, sunt abordate în contextul necesitătii detectarii automate, identificarii și verificarii persoanelor, în vederea acordării permisiunii de a tranzita sau pătrunde într-o arie rezervată. De asemena, pot fi folosite in scopul pentru a face posibila actiunea de a utiliza anumite servicii ce au caracter restrictiv, de aici derivand orice context bazat pe o solicitare sau o conditie impusa de operatorul beneficiar al sistemului. Dispozitivele și aplicațiile de recunoaștere facială pot fi utilizeazate cu succes în:
Scop guvernamental (în sistemele sanitare, judiciare și militare, vami, aeroporturi, ministere, etc.);
Scop comercial (industrie, transport, telecomunicații, instituții bancare, turism, asigurări, management al clientilor preferati sau cu statut VIP, marketing, securitate si sondaje live in supermarket-uri, etc.).

Sistemele biometrice Smilart pot fi aplicate în toate domeniile unde sunt necesare acțiuni de:
- Securizare a tranzacțiilor financiare;
- Salvgardare a activităților bancare online;
- Autentificare a accesului în spațiile protejate;
- Cercetare și prevenire a fraudelor;
- Protecție si securitate in aeroporturi, gări, spitale, penitenciare;
- Supraveghere a infractorilor / suspecților;
- Identificare a persoanelor, etc.


Soluția SMILART este cea mai rapida de pe piață, sensibilitatea tehnologiei fiind scalabila pentru diverse funcții ce corespund scopului declarat de catre client.
Detectia si identificarea funcționează prin utilizarea algoritmului patentat Smilart, care prelucrează imaginile preluate de la camera utilizata iar apoi determină la nivel matematic în doar câteva milisecunde, dacă informația primita indică o față umană cunoscuta sau nu, comparand o baza de date sau dupa caz, doar cuantificand datele prelucrate in scopul oferirii unor rapoarte la cererea operatorului. Imaginea sau imaginile preluate și convertite în modele matematice se numesc „faceprints”.

Ele sunt cautate in baza de date de „faceprints” disponibila, in care au fost inscrise anterior in cazul unor aplicatii de identificare, până când este găsita o potrivire. Tot procesul durează 30 de milisecunde, fiind cel mai rapid din lume in acest domeniu!

Tehnologia de Identificare Smilart FRT poate fi utilizata într-o varietate nelimitata de moduri cu aplicabilitate in diferite domenii precum industrie, securitate, administratie si aparare, in marketing si managementul diferitelor sondaje, securizarea de tranzactii sau a datelor.

Tehnologia Smilart este personalizabila putand fi adaptata oricaror cerinte speciale ale clientilor.


Sisteme biometrice

Siguranță garantată

Sistemele biometrice sunt de folos pentru protejarea întregii comunități. Nu vă garantează doar spații sigure la locul de muncă, acasă sau la școală, ci previn și furtul de identitate.

Utilizare facilitată

Toate dispozitivele Smilart bazate pe programe de recunoaștere facială, sunt ușor de configurat și de instalat. Tot ce vă trebuie pentru ca ele să funcționeze, este o față de analizat.

Eficacitate și performanță

Folosindu-se de coduri numerice (amprente faciale), programele biometrice reușesc să recunoască pănă la 80 de puncte ale fizionomiei, fapt ce favorizează o identificare exactă.

Monitorizare rapidă

Funcționând în baza unor tehnologii inovative, sistemele biometrice elaborează datele și monitorizează în mod automat tranzitul / accesul persoanelor (în circa 30 milisecunde).

Economie de timp și de bani

Programele de recunoaștere facială Smilart sunt proiectate să reziste la utilizările pe termen lung. În plus, nu implică activități de întreținere, aspect ce contribuie la reducerea costurilor.
Sistemele de identificare biometrică pe care vi le propunem, sunt considerate soluțiile cele mai inovative si mai sigure ale momentului, fiind bazate pe cercetari pertinente si tehnologii de ultima generatie.

PHILRO Industrial

Sistemele de identificare biometrică pe care vi le propunem, sunt considerate soluțiile cele mai inovative ale momentului, pe o piață ce încă așteaptă să fie descoperită.