Despre noi

Cine suntem

Inspectie video – Camere supraveghere, softuri personalizate.

Experiență, tehnologie, inovație. Philro Industrial, lider în sectorul sistemelor de supraveghere video:

Comercializare tehnologii hardware: camere supraveghere;

Dezvoltare tehnologii software: aplicații și programe de inspecție video.

Camere supraveghere si inspectie video

Despre Philro Industrial, cu o prezență pe piața autohtonă ce continuă de aproape două decenii, se poate spune că este o companie specializată în multiple domenii. În ”portofoliul” nostru de ”îndeletniciri”, includem experiențe și activități precum sistemele de cântărire (ne numărăm printre principalii furnizori) sau proiectarea și executarea centralelor solare fotovoltaice.

În momentul de față, am mai adăugat o ”specializare”, și anume comercializarea sistemelor de inspecție video ce folosesc tehnologii avansate (camere supraveghere și softuri personalizate) adaptabile în industrie, comerț, siguranța persoanelor, în traficul rutier / de pe calea ferată, etc.

William Edwards Deming, un important statistician și profesor american al secolului trecut, afirma că partea cea mai importantă a procesului productiv o reprezintă clientul. Iar noi ne permitem să adăugăm că esența artei de a vinde constă în capacitatea de a descoperi ceea ce-și doresc clienții și de a-i ajuta să și obțină.

Forta companiei Philro Industrial este reprezentata de contactul direct cu beneficiarii potentiali sau consacrati precum si de importanta acordata necesitatilor lor.

Profesionalismul serviciilor , dinamica, personalizarea si flexibilitatea abordarii solutiilor oferite alaturi de performanta echipamentelor utilizate sunt aspecte ce se regasesc permanent in filozofia companiei noastre.

SINCERITATE, FLEXIBILITATE, COMUNICARE rostite intr-un singur cuvant: INCREDERE!.

Singurele criterii care contează în evaluarea calității serviciilor pe care vi le oferim, sunt cele stabilite de clienți. Clienții fiind singurii care pot aprecia calitatea sistemelor de analiză video, orice altă impresie devine complet nerelevantă pentru noi.

Clientul, independent de piața pe care este prezent, își dorește valoare, rentabilitate și confort. Aspiră la costuri scăzute și la posibilitatea de a le comunica producătorilor / furnizorilor, plusurile precum și minusurile serviciilor / mărfurilor achiziționate.

Ca dezvoltator și furnizor de echipamente inspecție video, avem misiunea să vă garantăm beneficii concrete pentru controlul calității. Datoria noastră este să vă asigurăm satisfacție în utilizarea sistemelor ANPR și de recunoaștere facială, indiferent dacă este vorba despre softuri sau camere supraveghere.

Care sunt specializarile noastre?

ANPR

Vă punem la dispoziție sisteme informatice si camere supraveghere pentru recunoașterea automată a numărului de înmatriculare.

Recunoaștere facială

Comercializăm echipamente complete destinate identificării biometrice, bazate pe algoritmi revoluționari dezvoltați de Smilart.

Controlul calității

Vă furnizăm dispozitive și tehnologii de inspecție video elaborate, pentru controlarea si supravegherea proceselor de producție.
Philro Industrial, partenerul d-voastră în inspecție video și controlul calității! Vom fi încântați să putem punem capăt cautărilor de produse și servicii supraveghere video profesionale.

PHILRO INDUSTRIAL

Sisteme software ANPR, aplicatii si dispozitive profesionale pentru recunoasterea automata a numarului placii de inmatriculare, de la Philro Industrial.