Controlul calitatii

Camere video pentru controlul calitatii produselor

Sistemele noastre pentru controlul calității se bazează pe softuri performante concepute de specialiștii Philro, precum și pe camere video de fabricație germană, ce folosesc tehnologii avansate.

Oricare ar fi sectorul merceologic și parametrii pentru inspecționarea / analizarea produselor, oricare ar fi pretențiile și exigențele de buget, compania Philro Industrial are soluții compatibile cu necesitățile d-voastră.

Despre aplicatiile si camerele video pentru controlul calitatii

Inspecția video ce are ca scop verificarea calității produselor, este doar o componentă a soluțiilor informatice propuse de Philro. Facând referire la controlul calității, avem în vedere ansamblul acelor operațiuni realizate în completarea activităților de producție, responsabile de obiectivele politicilor de calitate.
Echipamentele informatice de acest gen pot fi considerate un fel de înlocuitori direcți pentru registrele în care angajații obișnuiesc sa treacă tot felul de date referitoare la linia de producție: verificarea greutății și a codului de bare, sortarea cromatică sau în funcție de dimensiuni, etc.
Iar pentru amplificarea rezultatelor, vă dăm posibilitatea să folosiți camerele video alături de diverse sisteme profesionale de iluminare. Versiunile disponibile (în infraroșu / cu lumină în spectru vizibil) pot fi selectate în funcție de aplicațiile solicitate.

Controlul calitatii produselor – Posibilitati de utilizare

Sistemele de supraveghere video, asociate softurilor create de compania noastră, sunt deosebit de utile în controlul calității sortimentelor ce fac obiectul unor activități cu caracter comercial sau / și industrial.

Indiferent de sectorul din care fac parte clienții noștri, aplicațiile și camerele de inspecție video pot fi întrebuințate la:
- Verificarea contaminanților aflați în recipienți transparenți;
- Controlarea completitudinii / integrității recipienților;
- Analizarea codurilor de bare și a trasabilității acestora;
- Verificarea numărului de produse împachetate;
- Controlarea / compararea dimensiunilor produselor;
- Sortarea produselor pornind de la cromatică, dimensiuni, formă, etc.

Camere video de supraveghere si inspectie – Avantaje

În situatiile în care inspecția este asigurată de ochiul uman, există posibilitatea să vă confruntați cu unele erori în ce privește verificarea calității.

Spre diferență de acestea, când controlul calității se face prin camere video, tehnologia folosită:

- Garantează stabilitatea și fiabilitatea echipamentelor;

- Facilitează inspecția rapidă și analizarea eventualelor defecte;

- Permite verificarea calității produselor fără să existe interferențe cu procesul de producție.

Controlul Calitatii | Camere video

Comercializam sisteme pentru controlul calitatii bazate pe softuri performante concepute de specialistii Philro si pe camere video de fabricatie germana.

Solicitați detalii despre toate sistemele de supraveghere video dezvoltate sau / și comercializate de Philro! Specialiștii noștri vă așteaptă cu răspunsuri concrete, dar și cu soluții personalizate pentru necesitățile d-voastră!